SIBIU International Airport im Jahr 2019: ca. 725.000 registrierte Passagiere

0 903

Conform comunicatului de presă al Aeroportul Internațional SIBIU, traficul aerian de pasageri a crescut cu XNUMX% în XNUMX comparativ cu XNUMX. În cifre, asta înseamnă că Aeroportul Internațional SIBIU a fost tranzitat în XNUMX de aproximativ XNUMX XNUMX de pasageri. Printre aceștia ne regăsim și noi, zburând pentru prima dată cu TAROM pe ruta București – SIBIU, la mijlocul lunii decembrie.


Cu toate că numărul rutelor operate din Sibiu a scăzut în XNUMX, numărul pasagerilor a crescut. Vă reamintim că Wizz Air a suspendata zborurile pe rutele Sibiu – Paris și Sibiu – Copenhaga. Iar TAROM a suspendat zborurile pe rutele Sibiu – Stuttgart și Sibiu – Munchen.

Legat de traficul aerian de pasageri, cu siguranță au contribuit și cele XNUMX mari evenimente organizate la SIBIU. Să ne reamintim că, în XNUMX, SIBIUL a fost gazda summit-ului european din luna mai, dar și locul de desfășurare a ceremoniei la plecarea Papei Francisc.

Traficul aerian de pasageri înregistrat în XNUMX la Aeroportul International SIBIU

Conform publicației online turnulsfatului.ro, Aeroportul Internațional SIBIU a avut o creștere accelerată de la un an la altul, peste cifrele estimate de un studiu de trafic aerian comandat în XNUMX.

Studiul respectiv estima pentru XNUMX un număr de XNUMX de pasageri în varianta realistă și, respectiv, XNUMX de pasageri, în varianta optimistă. În realitate, au fost XNUMX de pasageri în trafic pe aeroportul Sibiu.

Aceeași analiză estima că abia în XNUMX pe aeroportul din Sibiu se va înregistra – în scenariul realist – un număr de peste XNUMX de pasageri. Iată că evoluția a fost mult mai bună și pragul de XNUMX XNUMX de pasageri a fost depășit din XNUMX.

Legat de XNUMX, nu sunt noutăți cu privire la zborurile regulate. Din contră, Wizz air va renunța și la ruta SIBIU – Tel Aviv. În schimb, au fost anunțate noi zboruri chartere spre Monastiz (Tunisia), Hurghada (Egipt) și Antalya (Turcia).

Lassen Sie eine Antwort

E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht.